MEGAN ĆE ODLEPITI: Princ Hari pozvao na svadbu TRI BIVŠE DEVOJKE!

Autor:

Zabava

22.03.2018

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prinčevsko venčanje u Velikoj Britaniji se bliži, a u medijima iz dana u dan isplivavaju ne baš povoljne informacije kako o budućoj princezi Megan Markl, tako i o princu Hariju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
U prijateljskim odnosima sa bivšim devojkama... Princ Hari i Megan Markl

I dok je svet ostao šokiran pred nedavno objavljenim obnaženim fotografijama Megan Markl, danas je sve skandalizovala informacija o situaciji koju je napravio budući mladoženja.

Naime, kako prenose britanski tabloidi na venčanju Megan i Harija biće pozvane i prinčeve tri bivše devojke.

O tome da je dobila pozivnicu za ovo venčanje, najpre je javnost obavestila pevačica Eli Gulding, za koju se 2014. godine pislao da je u vezi sa harijem. Međutim, ni pevačica, ali ni princ o tome nisu javno govorili.

 

M/H/S @lucylovebird @oskarperahair @chercoulter ?

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding) on Feb 23, 2018 at 4:30pm PST

S druge strane, za Čelsi Davi su svi mislili da će upravo ona biti buduća princeza s obzirom na to da je u vezi sa Harijem bila od 2004. do 2011. godine. Međutim, ona neće biti princeza, ali kako navode mediji, biće zvanica na svadbi svog bivšeg. 

 

Catch of the day! #rainbowtrout ??

A post shared by chelsydavy (@chelsydavy) on May 22, 2016 at 9:59am PDT

A nakon Čelsi, princ je od 2012. do 2014. godine bio u emotivnom odnosu sa Kresidom Bonas koja će, takođe biti među zvanicama na svadbi. 

Da li će ovo zasmetati Megan nije poznato, a ono što jesete je da je svadba zakazana za 19. maj. A kako Hariju ovo nisu jednine tri bivše devojke, pitanje je da li će se broj njih koje će doći na svadbu povećati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading