KONTROVERZNA ISPOVEST PAMELE ANDERSON: Sve o odnosu sa Putinom, Staloneom, Majkl Džeksonom...

Autor: Republika

Zabava

07.03.2018

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pamela Anderson je u intervjuu Piersu Morganu otkrila da je u jednom trenutku života pomislila da ima supermoći, nakon što je u saobraćajnoj nesreći poginula dadilja koja ju je zlostavljala, i to dan nakon što joj je glumica poželela smrt. Osim toga, Anderson je otvoreno komentarisla svoje odnose s Putinom, Asanžom, Staloneom i još štošta drugo.

50-godišnja zvezda je još pre četiri godine priznala da ju je dadilja zlostavljala, a sad je otkrila i kako je dadilja poginula:

- Imala sam dadilju koja me zlostavljala oko godinu dana. Imala sam između 4 i 8 godina, ne sećam se tačno. Sećam se da sam pomislila kako joj želim smrt i ona je sledeći dan poginula u nesreći, slavili su maturu. Pomislila sam: "Ok, sad si je ubila. Imaš moći". Naravno da nisam mogla roditeljima da ispričam sve to što se događalo kao i činjenicu da sam je ubila, pa sam počela da verujem  da imam posebnu moć ubijanja ljudi.’

Potom je ispričala i kako ju je silovao poznanik: "Otišla sam kod dečka od prijateljice i tu je njegov stariji brat hteo da me nauči da igram backgammon. To je dovelo do masaže leđa, a potom do silovanja. On je imao 25 godina, a ja 12".

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Atraktivna Pamela prilično je šokirala gledaoce kad je spomenula poznanstvo s Vladimirom Putinom, posebno stoga što se sama malo zbunila i izazvala sumnju da tu nije bilo nešto više od poznanstva.

Upoznali su se 2009. kad je Putin obavljao dužnost premijera Rusije, a Pamela je posetila Rusiju u sklopu kampanje za prava životinja. Tada je kod Putina lobirala da zaustavi lov na tuljane kao i uvoz proizvoda izrađenih od njihovog krzna, prenosi The Sun.

Putin ju je kasnije pozvao na predsedničku inauguraciju 2012. kao posebnu gošću, no nije bila u mogućnosti da dođe. Na konkretna pitanja o vezi s Putinom Pamela se malo zbunila pa su odgovori kao što je "pa da, očigledno smo se videli koji put… bili smo na istim mestima istovremeno", izazvali sumnju. "Imam odlične odnose s Rusijom", zaključila je glumica ovu temu.

Staloneova ponuda

Glumačka zvezda Silvester Stalone nije odoleo Pamelinim čarima, pa je osim avanture hteo vezu s njom, ali njegovi uslovi nisu odgovarali.

 Ponudio mi je stan i Porše da budem njegova ‘devojka broj jedan’. Na to sam ga pitala znači li to da postoji i broj dva, a on je odgovorio: "Naravno". On je zaista zabavan muškarac. Nisam prihvatila ni stan ni Porše, možda sam trebala - rekla je Pamela.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading