Adrijana Lima OVOM PORUKOM uzdrmala javnost!

Autor:

Zabava

02.03.2018

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najlepših manekenki na svetu, Andrijana Lima, svojim objavama na Instagramu često oduševi svoje pratioce, a ovoga puta se dotakla teme "reči", te upozorila svoje fanove da treba da paze kako ih upotrebljavaju i kome ih upućuju.

 

Објава коју дели Adriana Lima (@adrianalima) дана 14. Феб 2018. у 2:07 PST

 

- Prema mom mišljenju, reči su najjača stvar koju mi kao pojedinci imamo, a vidim da na dnevnom nivou postoji ozbiljna zloupotreba istih - među prijateljima, porodicom i medijima. Pogrešna upotreba istih, spekulacije, zavere mogu i te kako uticati na živote ljudi. Zato vas molim da budete pažljivi kada koristite ovo moćno oružje. Zato, neka mir i ljubav uvek preovladaju - napisala je Lima na svom profilu na Instagramu.

 


Pratioci su bili saglasni sa njenim rečima, a poruke su stizale sa svih strana. "Pravo u centar" , "Sjajne reči", "Ovo su reči mudrosti", bili su samo neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading