DŽENIFER LOPEZ ŽELI DA SE UDA

Autor:

Zabava

11.02.2018

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez u vezi su od marta prošle godine, a mnogi su uvereni da će uskoro objaviti datum venčanja.

Foto: instagram.com/jlo
Dženifer Lopez

Ako je suditi prema izjavama osoba koje su bliske Lopezovoj, Rodrigezu neće biti nimalo lako. Naime, Dženifer će se udati za njega, ali samo ako bivši igrač bejzbola pristane na njena stroga pravila.

- Par će početi da živi zajedno, Dženifer svoj dom planira da zadrži, a od Aleksa traži da se on svog odrekne. Isto je učinila i kada je bila sa Markom Anthonijem - tvrdi izvor. Dodao je i da Džej Lo obožava to što je Aleks u formi, pa traži od njega da joj obeća da se neće zapustiti čim se venčaju.

- Dženifer voli da kontroliše sve oko sebe, i uvek zna šta želi. Ako Aleks želi ostatak života da provede sa njom, jednostavno će morati da igra po njenim pravilima - tvrdi izvor i odaje da je pevačica u svog partnera zaista zaljubljena i želi da njihova veza uspe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading