GURNUO ME JE I POKUŠAO DA LEGNE NA MENE: Uma Turman KONAČNO progovorila o zlostavljanju Harvija Vajnstina!

Autor:

Zabava

04.02.2018

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je prošle godine najavila svoju priču o seksualnom nasrtaju već optuženog producenta od strane njenih koleginica, svi su s nestrpljenjem čekali da Uma Turman ispriča svoju priču o zlostavljanju Harvija Vajnstina. Ona je nedavno izjavila da ne želi da priča dok je ljuta jer će reći nešto što ne želi, zbog toga je čekala pravi trenutak.

RepublikaFoto: youtube.com
Uma Turman

Za "Time", Uma je ispričala dešavanja iz Londona kada je u istom hotelu boravila sa Vajnstinom koji ju je sačekao u sobi i kada je ušla nasrnuo na nju:

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Harvi Vajnstin

- Gurnuo me je dole. Pokušao je, zatim, da legne na mene i da se skine. Uradio je mnogo neprijatnih stvari - između ostalog je rekla Uma koja je kasnije pokušala da upozori Vajnstina da će izgubiti sve, ako to radi i drugim ljudima. 

RepublikaFoto: youtube.com
Uma Turman

- Ako to što si uradio meni, radiš drugim ljudima, izgubićeš svoju karijeru, reputaciju i porodicu. Obećavam ti - dodala je Turmanova koja je posle niza godina saradnje optužila i dugogodišnjeg prijatelja, reditelja Kventina Tarantina da je njen život jednom prilikom doveo u opasnost.

RepublikaFoto: youtube.com
Kventin Tarantino

Naime, Tarantino je prilikom snimanja filma, naterao Umu da vozi automobil sumanutom brzinom, zbog čega je zadobila povrede.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading