Ona je Versaćijeva naslednica, a anoreksija je umalo ubila!

Autor:

Zabava

29.01.2018

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Versaće ponovo je u žiži javnosti, zbog serije koja se snima povodom ubistva poznatog kreatora Đanija Versaćea. Ceo svet je čuo za njega i njegovu sestru Donatelu, ali za naslednicu ovog modnog carstva malo ko zna.

 

 

Đani je svojoj nećaki Alegri ostavio čak 50 odsto kompanije. Ćerka Donatele Versaće je bila Đanijeva mezimica, obožavao ju je i svaki slobodan trenutak provodio je sa Alegrom. Ćerka slavne dizajnerke je sa samo 11 godina je postala milionerka.

Međutim, uprkos tome, ona je veoma nesrećna. Naime, 2010. godine Alegra se borila za život kada je imala samo 32 kilograma. Čitav taj period provela je u bolnici i na kućnom lečenju.

 

- Moja ćerka je u ozbiljnom stanju. Godinama boluje od teškog oblika anoreksije i veoma smo zabrinuti. Lekari čine sve što mogu da joj pomognu - rekla je tada Donatela.

Ona je dodala da se njena ćerka hranila na cevčice. Tridesetogodišnja Alegra je uspela da pobedi anoreksiju, ali i danas je veoma mršava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading