Glumica progovorila o problemu: NEĆU VIŠE DA SE STIDIM ONOGA ŠTO JEDEM!

Autor:

Zabava

24.01.2018

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica i pevačica Demi Lovato oduvek je otvoreno govorila o zdravstvenim problemima koje je imala nakon poremećaja u ishrani, a sad je sa svojim obožavaocima na Tviteru podelila još jednu inspirativnu vest.

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on Jan 22, 2018 at 10:30am PST

Naime, Demi je napisala kako zauvek odustaje od bilo kakvih vrsta dijeta i objasnila zbog čega.

 

 

- Danas sam se na slikanju osećala grozno, ali odlučila sam da ću da prihvatim sebe kakva jesam zato što se volim. Takođe, vaša ljubav i podrška daju mi snage u ovakvim trenucima. Ako se i vi borite, nemojte zaboraviti - ako ja mogu, i vi to možete da prebrodite - napisala je i dodala:

 

 

- Više neću da uskraćujem sebi slatkiše i nezdravu hranu (u ograničenim količinama) i, neću da lažem, otkad sam se odrekla dijeta dobila sam koji kilogram, ali sam se rešila hroničnog stresiranja oko toga šta i kada jedem. Ne želim da budem takav primer svojim obožavaocima. Više neću sebi da uskraćujem hranu niti da se stidim zbog onoga što jedem – napisala je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading