Treći deo Seksa i grada sa novom Samantom!

Autor:

Zabava

22.01.2018

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već nekoliko meseci unazad pominje se snimanje trećeg dela filma "Seks i grad".

Foto: youtube.com/kellina7
"Seks i grad"

Međutim, problem za nastavak snimanja pravi Kim Kantral, koja tumači ulogu Samante.

Naime, ona ne želi više da učestvuje u snimanju Seksa i grada, ali je zato producentima dala predlog koja bi koleginica mogla da je zameni.

- Sofija Vergara je samo jedna od onih koje bi mogle da se nađu u liku Samante Džouns. Verujem da bi taj lik iznela sjajno na svoj način - rekla je Kim.

Foto: instagram.com/sofiavergara
Sofija Vergara

Najviše optužbi zbog neučešća u filmu uputila joj je Sara Džesika Parker (Keri), a postoje i priče kako Kantralova ne želi da snima zbog malog honorara. Ove spekulacije isprovocirale su Samantu, te je odlučila da progovori na ovu temu.

- Godinu dana govorim da neću da snimam nastavak filma, a sad odjednom glumim divu. Hoću da radim na novim projektima. Neće me usrećiti ako opet budem igrala Samantu - bila je iskrena Kim i nagovestila da nije problem u honoraru, već u njenoj odluci.

Foto: youtube.com/kellina7
Samanta

Prva epizoda svetski popularne serije "Seks i grad" emitovana je pre skoro 20 godina - 6. juna 1998. Pitanje je samo kako će publika reagovati na ovu promenu posle dve decenije Samantinih dogodovština koje je Kim maestralno dočarala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading