POTRESNO: Voditeljka se borila za potomstvo, pa otkrila rak!

Autor: alo.rs

Zabava

08.01.2018

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata američka voditeljka Đulijana Rančić prošla je kroz pravi pakao u borbi za potomstvo, tokom koje je saznala i da boluje od raka.

RepublikaFoto: instagram.com/giulianarancic
Djulijana Rančić

Đulijana, Amerikanka italijanskog porekla u braku je sa preduzetnikom hrvatskog porekla Bilom Rančićem od 2007. godine. Njih dvoje su godinama pokušali da postanu roditelji, a kada su shvatili da to ne mogu da ostvare prirodnim putem, okrenuli su se veštačkoj oplodnji. Đulijana je ostala u drugom stanju, ali nažalost njihova sreća nije dugo trajala. Posle devet nedelja imala je spontani pobačaj. Ona nije gubila nadu i podvrgla se drugoj veštačkoj oplodnji, koja nije dala očekivane rezultate.

Kada je treći put otišla kod ginekologa u želji da počne sa hormonskom terapijom, prvo je morala da ode na mamogram. Kako joj je doktora objasnila, hormonska terapija je izuzetno teška za organizam i može ubrzati proces dobijanja raka, ako postoji rizik za obolevanje od ove bolesti.

 

Mamogram je pokazao agresivni oblik raka, zbog čega se Đulijana podvrgla dvostrukoj mastektomiji. Tu odluku je donela uz pomoć supruga, koji je sve vreme bio uz nju, piše Blic.

Istovremeno, kao da joj se ceo svet nije srušio na glavu, Đulijana se borila sa optužbama da ima poremećaj u ishrani jer je mršava.

- Mnogo jedem, ali ne dobijam na težini. Pogledam se u ogledalo i teško mi je. Vrlo sam mršava. Želim da izgledam zdravo, lepo i seksi, a ne mogu - požalila se Đulijana u jednom intervjuu.

 

Go Cubs Go ?❤️???

A post shared by Giuliana Rancic (@giulianarancic) on Oct 18, 2017 at 9:19pm PDT

 

Đulijana je doro reagovala na lečenje, a njen suprug i ona potom su se odlučili na surogat majku. Njih dvoje su 2015. godine dobili sina Djuka, a kada su poželeli drugo dete, surogat majka je imala spontani pobačaj.

- Moja sestra ima četvoro dece, a ja dolazim iz velike porodice, pa mi se srce slamalo pri pomisli da nemam decu. Moja vera je jaka, a Bil i ja idemo u crkvu svake nedelje. Sećam se dana kada sam odlazila tamo i pitala Boga zašto mi ne daje dete. Godnama kasnije sam dobila svoj odgovor. Da nisam išla na veštačku oplodnju, ne bih se snimila mamografom do 40. godine, kao i većina žena. S obzirom na to da sam imala agresivan oblik raka, možda ne bih sedela ovde - kaže ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading