MOMCI, ŠTO STE GLEDALI - GLEDALI STE: ONA SE UDAJE!

Autor: blic.rs, Republika

Zabava

24.12.2017

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedno od zaštitnih TV lica RTS Slađana Tomašević kaže da je venčanje malo prolongirala, ali da će sledeće godine sigurno izgovoriti sudbonosno "da".

RepublikaFoto: instagram.com/Sladjana Tomašević
Iako dugo radi, godinama je bila u senci, ali se u poslednje vreme sve promenilo i često je medijski eksponirana

Slađana Tomašević je već dve decenije deo Javnog medijskog servisa Srbije, a mnogi komentarišu da svojom linijom podseća na Šeron Stoun. Iako je najavila da će obeležiti značajni jubilej svog rada, do toga nije došlo.

- Tačno je da se novembra navršilo dvadeset godina kako radim ovaj posao. Nisam obeležila ovaj jubilej na prikladan način jer je u poslednjem trenutku nekako sve izmaklo kontroli. Kada se okrenem i pogledam oko sebe, shvatim da je tu bilo i dobrih stvari, ali i onih sa kojima ja apsolutno ne mogu biti zadovoljna. Ne mogu da kažem da dvadeset godina koje su iza mene nisu pristojne, ali možda je moglo i bolje - priča Slađana Tomašević, voditeljka "Beogradske hronike".

Iako dugo radi, godinama je bila u senci, ali se u poslednje vreme sve promenilo i često je medijski eksponirana.

- Ne znam. Neke stvari u životu se dešavaju same od sebe, niko ne zna zašto i zbog čega. Prosto se dese kada moraju, pa čak i medijsko eksponiranje.

RepublikaFoto: instagram.com/Sladjana Tomašević
Slađin izabranik

Skoro svi sabiraju utiske na kraju godine. Dok jedni nikada neće zaboraviti 2017, drugi se već raduju novoj godini.

- Kada saberem utiske, 2017. godina nije bila loša. Nisam baš ostvarila sve stvari koje sam zacrtala ove godine, ali ukoliko se one ostvare u sledećoj godini, biću zadovoljna. Ne bih otkrivala o čemu se radi jer se onda neće ispuniti - zagonetna je voditeljka.

Upitali smo je da li to znači da je jedna od neostvarenih želja i udaja.

- (Smeh) Obavestiću vas o tome na vreme! Malo sam taj čin prolongirala, ali udaću se vrlo brzo, i to u 2018. godini. Saša i ja smo hteli da se venčamo i ove godine, ali nismo uskladili svoje profesionalne obaveze, tako da je sledeća godina realna za sudbonosno “da”. Ali i jedno i drugo smatramo da taj papir ništa neće promeniti u našim životima, osim kod mene, dodato prezime - otkriva Slađana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading