(FOTO) Rijana kipi na sve strane!

Autor: alo.rs

Zabava

23.12.2017

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već se neko vreme šuška da se Rijana verila za milijardera Hasana Džamala, a nedavno je viđena s velikim dijamantnim prstenom na ruci.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rijana

Pevačica se nedavno pojavila na koncertu Džeja Zija, a ruku sa prstenom je vešto skrivala od paparaca. Ipak, mnoge je iznenadila odevna kombinacija slavne pevačice. Rijana je na sebi je imala kratku i usku kožnu haljinu koja je jedva zadržala njene obline. Prekratka haljina i duboki dekolte istakao je Rijanine suvišne kilograme koje je nabacila tokom poslednjih meseci.

Iako se ugojila, Rijana ne mari previše na kilažu. Pevačica uživa u vezi sa arpaskim milijaderom, a par je trenutno u potrazi za zajedničkom nekretninom. Pevačica je, otkrivaju njeni prijatelji, jako zaljubljena u arapskog preduzetnika te smatra da njihova veza ima budućnost.

 

young. black. thicc.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Dec 22, 2017 at 2:20pm PST

 

- Dugo nije bila ovako srećna. Zbog novog početka, iza sebe je ostavila mnogo negativnih stvari i ljudi - rekli su bliski prijatelji. Džamal je pre Rijane bio u vezi s Naomi Kembel, kao i u braku je bio s umetnicom Linom Lazar. Od nje se razveo pre negoo što je upoznao slavnu pevačicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading