KO JOŠ NE VOLI PILETINU?! Bred Pit u vezi sa DUPLO MLAĐOM glumicom!

Autor:

Zabava

15.12.2017

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetski poznati glumac Bred Pit (54) dovodio se u vezu sa mnogim damama otkad su on i Anđelina DŽoli odlučili da stave tačku na svoj brak.

 

 

Pisalo se da je uplovio u romansu sa Sijenom Miler i Kejt Hadson, a sada mu je za oko zapala mlada glumica Dženifer Lorens, tvrde strani mediji.

Ona je nedavno, posle godinu dana veze, raskinula sa rediteljem Darenom Aronofskim, koji je stariji od nje 22 godine, ali generacijski jaz nije bio razlog njihovog raskida.

 

 

- Malo je drugačije zabavljati se sa rediteljem, naročito iz ugla glumice. Bili smo zajedno i tokom predstavljanja filma, kad smo se posle premijere vratli u hotel poslednje o čemu sam htela da pričam bio je film, dok je on samo o tome govorio. Molila sam Boga da bar jedne sekudne ne priča o njemu - bila je iskrena Dženifer.

Sada je izvor blizak Bredu Pitu otkrio da njegovo interesovanje za holivudskom miljenicom traje godinama, pa je posle njenog raskida skupio hrabrost i kontaktirao je, pa oni poslednjih nekoliko dana provode zajedno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading