(FOTO) NAKON PREKIDA VERIDBE PONOVO LETUJU NA ISTOM MESTU?! Otkriveno šta se dešava sa Dženifer Lopez i Aleksom Rodrigezom!

Autor: Republika.rs

Zabava

26.07.2021

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihovo letovanje na istom mestu nije slučajnost!

RepublikaFoto: printscreen/twitter
Srećna je sa novim dečkom!

Svetski popularna pevačica i glumica Dženifer Lopez u aprilu je prekinula svoju veridbu sa Aleskom Rodrigezom, sa kojim je bila u vezi četiri godine.

Međutim, iako je sad u vezi sa Benom Aflekom i od bivšeg verenika je razdvojena već više od 3 meseca, medijima kruži vest da je Dženifer na letovanju u južnoj Francuskoj, gde trenutno boravi i njen bivši Aleks. 

Mnogo je spekuacija o tome zašto oni letuju na istom mestu, a kako prenosi "E!" ne radi se o pukoj slučajnosti. Naime, pre raskida, popularni par planirao je da pevačicin 52. rođendan provede u južnoj Francuskoj, gde bi uživao u najlepšem moru. Nakon raskida ni jedno od njih dvoje nije htelo da odustane od tog plana, već je svako krenuo za sebe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Pevačica je sa svojim novim dečkom uživala na odmoru, dok se ni njen bivši verenik nije lošije proveo, ali između njih očigledno više zaista nema ničega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading