(FOTO) TRAGIČNA SUDBINA MLADE GLUMICE: Fizički ZLOSTAVLJANA Marija pokušala sebi da ODUZME ŽIVOT!

Autor: Republika.rs

Zabava

19.07.2021

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo joj je jako teško!

RepublikaFoto: printscreen
Nije želela tu scenu!

Marija Šnajder, ćerka poznatog glumca Daniela Gelina, proslavila se ulogom u filmu "Poslednji tango u Parizu", kada je imala samo devetnaest godina.

Prelepa glumica delila je kadar za legendom glumišta Marlon Brandom. U samom filmu, Marija je bila prisiljena na seksualni odnos koji nije želela, posebno s obzirom da joj reditelj Bernardo Bertoluči nije rekao da ta scena postoji u filmu. U scenariju te scene nije bilo, a ovo ponašanje Bertolučija Marija mu nikada nije oprostila.

- Scena nije bila u originalnom scenariju. Rekli su mi tek kad smo je trebali snimati. Marlon mi je govorio da se ne brinem i da to nije stvarno, ali moje suze bile su stvarne. Iskreno, osećala sam se silovano- ispričala je Marija pre nekoliko godina za Daily Mail.

RepublikaFoto: printscreen
Njene suze bile su prave!

Ova scena Mariji je donela veliku slavu, ali ona tu slavu nije želela i nije umela da se izbori sa njom, pa se okrenula drogama.

- Postati slavnom bilo je zastrašujuće. U to vreme nismo imali telohranitelje, a ljudi su često mislili da sam ja ista kao lik kojeg sam igrala na filmskom platnu- prisećala se Marija, pa dodala:

- Počela sam s travom, prešla sam kasnije na kokain, LSD i heroin. Bio mi je to nekakav beg od stvarnosti. Bile su to lude sedamdesete i u to vreme svašta se događalo. Dva ili tri puta sam se predozirala i svaki put sam se probudila kad je hitna stigla.

RepublikaFoto: printscreen
Upala je u kandže droge!

Glumica je sa vremenom uspela da pobedi zavisnost, a krov nad glavom koji je izgubila kao dete od petnaest godina ponudila joj je Bridžit Bardo, koja nije mogla shvatiti kako Gelinova kćerka, koju poznati glumac nije priznao, može živeti praktično na ulici. 

RepublikaFoto: printscreen
Uspela je da pobedi zavisnost!

Pre deset godina umrla je od raka u dobi od 58 godina. Nakon kremiranja, njen pepeo rasut je po obali Atlantika u blizini Bijaric. Bernardo Bertoluči je tek 2013. godine, dve godine nakon Marijine smrti i gotovo čitavo desetleće nakon Brandove smrti, priznao da Marija nije pristala na snimanje zloglasne scene silovanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading