POKOJNOG DEDU OVE GLUMICE UKRALI SU IZ MRTVAČNICE: Beživotno telo postavili da igra POKER!

Autor:

Zabava

29.06.2021

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je bio glumac, a njegova smrt rastužila je mnoge, u pokušaju da provedu poslednju zajedničku noć ukrali su njegovo telo iz mrtvačnice i odveli ga da igra poker!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Njenog dedu su ukrali iz mrtvačnice!

Glumica Dru Barimor je nedavno u jednoj emisiji progovorila o jednoj neobičnoj situaciji iz porodične prošlosti.

Glasine koje kruže skoro 80 godina pokazale su se istinitim. Glumičin deda Džon je preminuo 1942. godine, a prijatelji su ga ukrali iz mrtvačnice i odveli ga na žurku, gde su ga stavili za pokerski sto kako bi odigrali poslednju partiju.

- Nadam se da će moji prijatelji učiniti istu stvar za mene. Mislim da smrt dolazi sa previše tuge i razumem to, ali moja želja bi bila, ako je to u redu, da budu veseli i slavljenički raspoloženi, da i meni organizuju žurku - rekla je glumica i naglasila da je taj događaj poslužio kao inspiracija za scenu u filmu "Pasji sinovi" (S.O.B.) iz 1981. godine.

Džon Barimor je bio pozorišni glumac u to vreme, a voditelj emisije je otkrio da su za ovu krađu bili odgovorni holivudski glumac Erol Flin, komičar V.S. Filds i pesnik Sadakiči Hartman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading