PADALA SAM U NESVEST OD STRAŠNIH BOLOVA, VEROVALA SAM DA ĆU UMRETI! Manekenka prošla golgotu, u razornom zemljotresu OSTALA BEZ VERENIKA!

Autor: Republika.rs

Zabava

25.06.2021

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najlepših žena sveta suočila se sa letovanjem iz pakla kada je u razornom zemljotresu izgubila verenika, a i sama umalo nastradala.

Foto: Instagram.com
Dobila novu šansu za život

Manekenka Petra Nemcova u decembru 2004. godine ona je sa svojim tadašnjim verenikom, fotografom Sajmonom Atlijem, boravila na Tajlandu gde ih je zadesio snažan zemljotres koji je izazvao cunami.

Oni su bili u hotelskoj sobi kada ih je snažan udarac izbacio napolje i tom prilikom Petra je povredila karlicu. uspela je da otpliva do jedne palme na koju se popela i čekala pomoć, a Sajmona nigde nije mogla da nađe.

Kako je kasnije ispričala u jednoj emisiji, poslednje što je čula je kako on doziva njeno ime.

-Nisam mogla da pomeram donji deo tela. Onda sam u naletima vodenih zidova osetila novi prelom. Pa ponovo, pa ponovo. Padala sam u nesvest od strašnih bolova. U jednom trenutku sam se pomirila sa činjenicom da ću umreti, prepustila sam se i osetila neobičan spokoj – pričala je Petra.

Osam sati se u pocepanoj garderobi i sa polomljenom karlicom držala za palmu i gledaqla ljude kako umiru i vrište i već se bila pomirila sa tim da će i ona umreti. Svaki novi nalet vode nanosio joj je sve veže povrede i bolove po izlomljenom telu, a novu nadu je dobila kada je videla da se nivo vode smanjuje.

-Najgore mi je tada bilo što sam gledala oko sebe decu, čula ih kako vrište, a nisam mogla ništa uraditi. Takođe sam bila uverena da je Sajmon živ jer je odličan plivač – dodala je ona tada, piše Objektiv.

Meštani Tajlanda su počeli da spašavaju ljude kada je nivo vode dovoljno opao, a Nemcovoj su obukli svoju garderobu jer je njena bila potpuno pocepana. Po nju je stigao helikopter i u bolnicu je stigla sa ozbiljnim unutrašnjim povredama, slomljenom karlicom i nekoliko slomljenih rebara. Posledice su bile ogromne i manekenka je ponovo morala da uči da hoda i oporavak je trajao mesecima.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading