(FOTO) RASKRINKAN LAŽNI ŽIVOT RIJALITI ZVEZDE: Luksuz samo za INSTAGRAM, realnost je sasvim drugačija! BLAMČINA!

Autor: Republika.rs

Zabava

07.06.2021

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezde putem društvenih mreža često obaveštavaju javnost o svakom segmentu svog nadasve luskuznog života, međutim, ni ne slute da će pre ili kasnije biti potpuno raskrinkani!

Foto: instagram.com
Sve je to lepo, ali samo za Instagram

Poznata influenserka i rijaliti zvezda iz Francuske, Oušn el Hamer uhvaćena je na delu nakon što je pozirala za Instagram u avionu i to u delu poslovne klase pre nego što se vratila na svoje sedište u ekonomskom delu aviona.

Naime, starleta se pohvalila kako putuje u Monako i to u klasi za koju su karte značajno skuplje u odnosu na onu za "obične putnike". Ipak, nije računala na jednu stvar prilikom svog hvalisanja.

U avionu sa njom je bio i putnik koji ju je prepoznao i ispratio ceo njen pokušaj prevare. Te nakon što je ona objavila fotografiju na društvenim mrežama, on je objavio sa istog leta gde atraktivna Oušn sedi u ekonomskoj klasi sa ostalim putnicima.

Ova prevara napravila je pravi bum a društvenim mrežama, posebno jer nikome ne bi ni palo na pamet da se rijaliti zvezde služe i ovakvim prevarama kako bi svoj život predstavile kao da je okupan luksuzom.

Očigledno je situacija sasvim drugačija, te se postavlja pitanje, šta je još "izmontirano" na njihovim profilima i lažno predstavljeno javnosti.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading