ITALIJANSKI MILIONER ODUŠEVLJEN BEOGRADOM! Đanluka Vaki otkrio šta zaista misli o Srbiji i najavio POKLON ZA BEOGRAĐANE

Autor: Republika.rs

Zabava

02.06.2021

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski milioner Đanluka Vaki danas je sa suprugom posetio Beograd kako bi primio revakcinu, ali i ovom prilikom dao jedno veliko obećanje Beograđanima.

Foto: ST/Petar Divac
Đanluka sa suprugom došao na revakciju u Srbiju

Italijanski milioner ponovo je posetio Beograd i sada za čitaoce Republika.rs podelio svoje impresije o prestonici, kao i o svim građanima.

Đanluka je pričao sa zamenikom gradonačelnika Beograda Goranom Vesićem koji ga je danas i dočekao prilikom njegovog dolaska na revakcinaciju.

- Moje impresije o Beogradu su fantastične. Uvek kada sam ovde, osećam se veoma dobrodošlim. Grad je veoma moderan, futurističan i ljudi su veoma topli, prijatni. Svakako je grad koji treba posetiti, ja sa sam veoma zahvalan na toj prilici - rekao je Đanluka za Republiku.

Šarmantni Italijan obećao je i da će pročitati knjigu koju je Vesić napisao o Beogradu:

-Obećevam da ću do sledećeg dolaska pročitati detaljno knjigu. Biću pripremljen - s osmehom je rekao Italijan, a onda poručio nešto što će sigurno obradovati sve Beograđane:

- Kada sledeći put budem dolazio, napravićemo veliki koncert, čim prođe pandemija. Proslavićemo. Mislim da smo svi u međuvremenu shvatili da život nije za trošenje, već treba da cenimo svaki trenutak koji imamo. Upravo zato, imaćemo koncert kojim ćemo proslaviti povratak normalnom životu - zaključio je Đanluka.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading