ŠOK OTKRIĆE! KIM KARDAŠIJAN DELILA DEČKA SA ROĐENOM SESTROM: Ona bila u sve UPUĆENA!

Autor:

Zabava

20.05.2021

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta navodno spavala sa dečkom Kortni Kardašijan.

 

Foto: Tanjug/AP
Imale istog dečka... Kim i Kortni, Trevis

Najpoznatija svetska starleta Kim Kardašijan (40) neretko šokira javnost detaljima iz privatnog života, a sada je otkrivena još jedna afera iz njihove porodice.

Naime, američka pevačica Obri O'Dej izjavila je za medije da su Kim i Trevis Barker, sadašnji dečko njene setre Kortni, imali nešto više od prijateljstva.

Obri tvrdi da su Kardašijanke toliko bliske da su čak imale i istog dečka, pa je rešila da se oglasi nakon što je Barkerova bivša supruga, Šana Mokler, izjavila da je bubnjar benda "Blink-182" imao aferu sa Kim što je dovelo do njihovog razvoda 2008. godine.

Foto: instagram.com/kim.kardashian.booty
Kim Kardašijan

- Bila sam "najbolja Kimina drugarica" za praznike, 4. jula i ona se tada "muvala” sa Travisom, pa smo otišle u njegovu kuću. Bio je nadrogiran – napisala je O'Dej na Instagramu u julu 2020. godine, a prenosi britanski portal.

Potom je otkrila kako je Trevisova bivša reagovala kada je saznala za njih dvoje. 

Šana, njegova bivša (koju volim), navodno je pretila da će iseći Kimine gume (izvini devojko, ali to je bilo smešno, i ja bih to učinila), pa su je zamolili da parkira auto negde drugde, a ne ispred njegove kuće – nastavila je pevačica, i dodala:

Foto: youtube.com/printscreen
Trevis Barker

- Otišle smo ​​posle na neke privatne proslave u Malibuu gde je Kim želela da je fotografišu, a ja sam morala da trčim po kući u neudobnoj haljini i visokim potpeticama da bih joj udovoljila. Fotografisala se s poznatim ličnostima i vratile smo se u Kalabasas. To me je jako nerviralo jer sam samo želela da vidim veliki vatromet – rekla je O'Dej.

 

 

S druge strane, Iz PR službe Kim Kardašijan kažu da su Travis i Kim "samo prijatelji" i da su se upoznali preko Paris Hilton, sa kojom je Travis ranije bio u vezi. Na isti način se i Kortni upoznala s Barkerom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading