(VIDEO) PEVALA JE ČUVENU "LAMBADU", BILA PLANETARNO POPULARNA: Onda je izgorela u automobilu, BRUTALNO UBISTVO ŠOKIRALO JAVNOST!

Autor:

Zabava

20.05.2021

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica brutalno ubijena!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Brau brutalno ubijena!

Loalva Braz Vijeira bila je brazilska pevačica i članica grupe “Kaoma” sa kojom je otpevala planetarni hit “Lambada”.

Krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina prošlog veka svi su đuskali uz ovu pesmu, a Loalva je svoju pevačku karijeru započela sa samo 13 godina i osvojila brojne nacionalne nagrade.

Ono što je posebno interesantno, to je da je “Lambadu” komponovao vođa bolivijske grupe “Los Kjarkas”, a grupa “Kaoma” je bez njegove saglasnosti počela da koristi ovu pesmu.

Zbog toga je došlo do oštrih sukoba oko autorskih prava, a primirje je postignuto kasnije, uz određenu novčanu nadoknadu.

Braz je komponovala i otpevala mnoge hitove, a naročitu pažnju privukla je adaptacijom pesme Stivija Vondera “Another star” u prevodu na portugalski jezik, nakon čega su mnoge svetske zvezde bile zainteresovane za njene aranžmane i kompozicije.

Život ove slavne pevačice tragično je okončan 19. januara 2017. godine, kada je njeno telo pronađeno u izgorelom automobilu u mestu Sankvarema.

Kako je tada saopšteno iz policije, dva muškarca upala su u hotel u kom je živela i stavili je u automobil koji je potom zapaljen. Prema policijskoj istrazi, ubio ju je jedan od njenih zaposlenih, prenosi Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading