(FOTO, VIDEO) POZNATI PEVAČ IZNENADA PREMINUO: Svi ga znaju po duetu sa ćerkom, JAVNOST U ŠOKU!

Autor:

Zabava

20.05.2021

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminuo pevač koga su svi voleli!

RepublikaFoto: pixabay.com

Preminuo je poznati pevač Oguz Iılmaz, poznat po pesmama iz Ankare. Doznalo se da je slavno ime sa velikom bazom obožavalaca umrlo od srčanog udara. Pesma Oguza Iılmaza, koji je u muzički život zakoračio takmičenjem koje je u ranom uzrastu organizovalo Ministarstvo omladine i sporta, „Bas novac Lejli“ privukla je veliku pažnju u Turskoj i Evropi. 

Foto: youtube.com/printscreen

KO JE OGUZ IILMAZ? Oguz Iılmaz je rođen 25. oktobra 1968. godine u Ankari. Njegova muzika je bila intrigantna od ranih godina. Muzikom se počeo baviti u ranom uzrastu učestvujući na muzičkim takmičenjima u organizaciji Ministarstva omladine i sporta. 1989. objavio je svoj prvi album pod nazivom „Duidun Mu? - Bi Denem“, a ova pesma je srušila rekorde prodaje.

1991. godine potpisao je ugovor sa Kazan Plak i potpisao skoro 10 albuma. Napravio je albume kao što su 'Carsı alakalı' 1993., 'Vurgunum Sana' 1994., 'Zilli Dilek' 1995., 'Nazlı'mı Beklerim' '1996. i' Keriman '1997. godine. Album 'Usta' objavio je 1999.

Pesma sa ovog albuma „Bass Coins Leila“ privukla je veliku pažnju u Turskoj i Evropi. 2003. godine, „Jeste li videli?“ Ponovo je zauzeo mesto na muzičkim tržištima sa svojim albumom. 'Skakavac i vidiš?' Napravio je hit pesme.

Svojim komadom skakavca osvojio je veliko divljenje dece. 2004. Oguz Iılmaz, koji je nastavio putovanje sa sopstvenom muzičkom kompanijom, osnovao je „Iılmazlar Record Compani“. Oguz Iılmaz je takođe napravio duet sa ćerkom Sude za pesmu „Ugur Bocegim“. Oguz Iılmaz je bio oženjen i imao dvoje dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading