(FOTO) MISTERIJA O KOJOJ BRUJI CELA PLANETA: Isplivali intimni detalji iz života supermodela, a svi se pitaju samo jedno!

Autor: Republika.rs

Zabava

18.05.2021

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajna supermodela isplivala na videlo!

RepublikaFoto: www.instagram.com/iamnaomicampbell
Postala je majka u 50. godini...

Jedan od najpoznatijih supermodela svih vremena Naomi Kembel objavila je na Instagramu da je u svojoj 50. godini postala majka.

Ona je podelila fotografiju na kojoj se vidi kako u ruci drži stopala bebice, kao i emotivnu, dirljivu objavu:

- Divni, mali blagoslov izabrao je mene da budem njena majka. Tako sam počastvovana što imam ovu nežnu dušu u svom životu, ne postoje reči kojima bih opisala vezu koju sada delim sa mojim anđelom. Nema veće ljubavi od ove.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

 

Još uvek nije poznato da li je devojčica biološko dete slavne manekenke ili je pak reč o usvajanju, što je i verovatnija opcija. Kako prenosi "Blic" manekenka je govorila o mogućnosti da majka postane biološkim putem.

- Sada, kada je nauka napredovala mislim da to mogu da uradim kad hoću- rekla je Naomi novinaru  "Metroa", pa odgovorila na pitanje i da li bi htela da usvoji dete:

- Videću šta će mi svemir doneti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading