(FOTO) PLASTIČNE OPERACIJE JOJ NISU USPELE: Potpuna TRANSFORMACIJA slavne MADONE, izjavila OVO pa opovrgla samu SEBE!

Autor:

Zabava

18.05.2021

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop pevačica želela da izgleda mlađe pa preterala u operacijama.

Foto: Instagram/printscreen
Madona

Pop pevačica Madona ušla je u sedmu deceniju, ali svojim fotografijama i dalje ostavlja bez daha, kao i pre nekoliko decenija.

Ova 62-godišnjakinja trenutno radi na novom albumu, a neretko objavi slike iz studija ili reklamnih kampanja, a na kojima izgleda bar tri decenije mlađe.

Slavna pevačica podrvgla se mnogim tretmanima i estetskim korekcijama, međutim mnogi primećuju da se njen oblik lica potpuno izmenio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 "Definitivno je preterala s filerima i botoksom, počinje da liči na ženu-mačku ili još gore - na vanzemaljca", "Decenijama je bila apsolutna kraljica transformacije, ali ovo nema veze sa šminkom i modom, ovo je dokaz da joj plastične operacije baš i nisu uspele", neki su od komentara. 

Madona se nije oglašavala kada je reč o plastičnim operacijama, a pre deset godina demantovala je da se podvrgla ijednoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

- Ja znam ko sam. Ne sviđa mi se ideja da te neko uspava i onda koristi nož na tebi- rekla je svojevremeno.

S druge strane, u istom periodu, strani mediji spekulisali su da je odlučila da uloži više od 200.000 dolara u različite estetske zahvate kako bi usporila starenje, što svakako deluje realnije od pretpostavke da nije ništa radila na sebi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
angie

18.05.2021 10:33

Madoni je nanoklinika druga kuca. Sta je briga, ima se moze se :)