"Tresao se dok sam potpisivala": Vajnstin platio milion dolara manekenki da ćuti o seksualnom napastvovanju

Autor: blic.rs, Republika

Zabava

26.11.2017

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanskoj manekenki koja ga je optužila da ju je dodirivao 2015. godine, producent Harvi Vajnstin je platio milion dolara da bi ćutala o tome, dok je Vajnstinov brat 90-ih godina plaćao ženama koje su takodje optužile filmskog magnata za seksualno uznemiravanje, objavio je juče časopis Njujorker.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Harvi Vajnstin

Manekenka Ambra Batilana Gutjerez rekla je za Njujorker da je potpisala ugovor o ćutanju pre nego što je saznala da je seksualno maltretiranje i zlostavljanje žena obrazac njegovog ponašanja. Tužilaštvo je odlučilo da ne podigne optužnicu protiv Vajnstina za njen slučaj.

 

 

It’s all about #love. Tag 3 people you love the most ? Ph by @vickycooperph #Friends #Family #LoveWall #AmbraBattilana #AmbraGutierrez

A post shared by Ambra Battilana Gutierrez ♉️♏️ (@ambrabgutierrez) on Nov 17, 2017 at 2:07pm PST

 

- Nisam razumela šta radim sa svim tim papirima. Bila sam potpuno dezorijentisana. Moj engleski je bio veoma loš. Sve reči u tom ugovoru bile su super teške za razumeti. Čima sam to potpisala, shvatila sam da je pogrešno - rekla je manekenka za Njujorker.

Ona je navela da je Vajnstajnov advokat, pred kojim je potpisivala ugovor, drhtao kad je uzela olovku i da je na osnovu toga shvatila koliko je ta situacija ozbiljna.

Protiv Vajnstina nije podignuta optužnica za taj slučaj jer je tužilac zaključio da za to nema osnova, a Gutjerez je za Njujorker rekla da ju je ta odluka šokirala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading