(FOTO) GLEDALI STE GA U BROJNIM HOLIVUDSKIM FILMOVIMA, A SADA SE UGOJIO DO NEPREPOZNATLJIVOSTI: Glumac šokirao javnost

Autor:

Zabava

04.05.2021

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki glumac se, zbog uloge, odlučio na drastičan potez

 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Mark Wahlberg neprepoznatljiv

Slavni holivudski glumac Mark Volberg poznat je po zdravom načinu života i svakodnevnom vežbanju. Međutim, fanove je zaprepastio objavom na društvenim mrežama na kojoj je neprepoznatljiv. 

Naime, on je postavio fotografiju koja prikazuje dramatičnu telesnu transformaciju kroz koju je prošao u samo tri nedelje zbog nove uloge u filmu 'Otac Stu'.

Američki glumac ranije je u jednoj emisiji otkrio da planira nabaciti 13 kilograma u šest nedelja, a u ponedeljak je sa svojih 16 miliona pratioca podelio napredak.

 

 

- Pre tri nedelje i danas - napisao je ispod dve fotografije koje prikazuju Volberga bez majice. Na jednoj se vide isklesani trbušnjaci, a na drugoj, snimljenoj nakon samo tri nedelje, od trbušnjaka nema ni traga.

Govoreći o planovima da se ugoji, Mark je izjavio kako će jesti sve što mu dođe pod ruku, a nakon što je dug period bio na strogom režimu ishrane.

 

- Želim da idem u pekare, želim da jedem palačinke, želim da jedem šta god mi dođe pod ruku - kazao je glumac koji je 2018. šokirao obožavatelje kad je otkrio svoj do detalja isplaniran dan.

Tada je rekao se obično ustaje u 2.30 po noći i da se 15 minuta moli. U 3.15 doručkuje, a onda vežba od 3.40 do 5.15 sati. Zatim ponovno jede pa se tušira. Do 7.30 igra golf, malo odmori i nešto 'prigrize', a u 9.30 ide u saunu gde se oporavlja od treninga. Nakon toga usredsređen je na posao, bilo da se radi o njegovoj holivudskoj karijeri ili investicijama. 

Njegov raspored neke je ostavio u neverici, pa su se mnogi pitali je li istina to što je objavio na svom profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading