NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU IMA NOVOG DEČKA: Anđelina ga je već upoznala sa decom,a oni ga obožavaju!

Autor: Republika.rs

Zabava

29.04.2021

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelina Džoli upustila se u novu romansu sa ovom muzičkom zvezdom!

RepublikaFoto: instagram.com/angelinajolieofficial
Lepa glumica ima novog dečka...

Glumica i jedna od najlepših žena na svetu, Anđelina Džoli još uvek se razvodi od svog supruga Breda Pita.

Naime, njihov razvod jako je buran, posebno od kada je glumica Breda optužila da za porodično nasilje. Od tada Bred se leči od depresije, dok se Anđelina nalazi u rukama jedne muzičke zvezde sa kojim je jako srećna.

Kako prenosi tabloid "New Idea" Anđelina je uplovila u srećnu vezu sa di-džejem, koji je poznat po imenu Diplo.  Izvori ovog tabloida tvrde kako su Anđelinu videli sa ovim di-džejem u Los Anđelesu i kako je glumica tada izgledala srećno, a u prilog tome svakako govori i Diplov instagram na kome se mogu naći Anđelinine slike.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by diplo (@diplo)

 

-  Deca misle da je on bog, pa nema sumnje da će odobravati majčinu vezu, pogotovo sad kad se konačno malo opustila. Sve je toliko dugo trajalo, i razvod i lockdown i niko se ne čudi što je dozvolila sebi malo opuštanja - izjavio je neimenovani izvor za strane medije, jasno stavivši do znanja koliko je ova veza Anđelini važna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading