SLAVNA GLUMICA ZBOG OPAKE BOLESTI STAVLJA TAČKU NA KARIJERU: Džesika Alba se povlači iz Holivuda!

Autor:

Zabava

28.04.2021

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica više ne želi da se bavi glumom!

Foto: youtube.com/printscreen
Džesika Alba

Đžesika Alba ušla je u četvrtu deceniju, ali u narednom periodu ne želi da se bavi glumom. O ovoj odluci razmišljala je još po rođenju prvog deteta, jer je želela da se posevti roditeljstvu i zdravom životu. 

Majka mi je vrlo mlada obolela od raka, a i mnoge žene iz moje porodice takođe su obolele od raznih vrsta raka, od kojih nijedan nije bio genetski – počela je svoju priču za „Romper”, te dodala kako je odrastala uz brojne hronične bolesti.

Kad je rodila ćerku Onor, Džesika je doživela onaj trenutak „u kom osetiš da želiš da živiš s tom malom osobom koju donosiš na svet i da što više vremena provodite zajedno.”

Foto: youtube.com/printscreen
Najavljuje kraj karijere... Džesika Alba

Dakle, važno mi je bilo zdravlje, a želela sam i da ta mala osoba bude zdrava, jer stvarno je teško biti srećan kad nemaš zdravlje… To je bila moja stvarna motivacija, a ne pitanje: „Hoću li se ikad više zaposliti?” Iskreno. A i bila sam na vrhuncu svoje karijere – naglašava, pa dodaje kako se, pošto je postala majka, samo tome okrenula.

Foto: youtube.com/printscreen
Prepoznatljiva po mnogim ulogama... Džesika Alba

Osećala sam kao da ću na neki način dobiti platformu, nešto što ću moći da radim, a da mi ima smisla i da pravi neku razliku. Tu sam stvarnost potpuno osetila upravo kad sam prvi put postala mama – tvrdila je osnivačica brenda „The Honest Company”.

Inače, Džesika ima još dvoje dece pored Onor, ćerku Heven i sina Hejsa. Početkom godine, požalila se javnosti kako joj se otac Mark bori s kancerom štitne žlezde. Publika je, s druge strane, bila u prilici da je vidi rame uz rame s Gabrijel Junion u „Policajkama iz L. A”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading