(VIDEO) NAJGLEDANIJI FILM IKADA DOBIJA NASTAVAK: Džejms Kameron otkrio je koliko novih delova Avatara sprema!

Autor: Republika.rs

Zabava

24.04.2021

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džejm Kameron otkrio je da sprema nove delove "Avatara".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Džejms Kameron snima dva nastavka filma "Avatar"...

Najgledaniji film svih vremena, "Avatar", dobija svoje nastavke uskoro, a reditelj ovog ostavrenja Džejms Kameron ovim povodom gostovao je u emisiji kod Džimija Felona i govorio o novim filmovima, ali i čemu se nada za bioskopske sale.

Reditelj se uključio u šou iz svog studija, pa je progovorio o novim poslovima na kojima radi. "Avatar" će dobiti drugi i treći nastavak, a na pitanje šta radi sada, s obzirom da je prvi deo bio toliko popularan i kako planira to da nadmaši, reditelj je šaljivo odgovorio.

- Sedim za radnim stolom i plačem, plačem i plačem. Šalim se, ali da, zaista je teško nadmašiti to- rekao je Kameron pa dodao:

- Pokušavamo da shvatimo šta se toliko svidelo pratiocima, koje emocije, pa da te emocije prenesemo u nove delove filma.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Teško će nadmašiti prvi deo...

"Avatar" je dugo bio najgledaniji film svih vremena, ali je izgubio na kratko tu titulu zbog "Avendžersa", pa se vratio na tu poziciju još jači, ali Kameron kaže da mu to nije toliko bitno.

- Nije mi to bitno, bitno mi je da se vratimo u bioskopske sale, bitno je da sve bude bezbedno i da ponovo možemo da uživamo u spektaklima kakav je "Avatar" ili "Avendžersi", da ponovo možemo da se izgubimo u filmovima unutar sale, jednom kada se epidemijia završi- objasio je reditelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading