SLAVNI GLUMAC POSTAO OTAC U SEDMOJ DECENIJI, SA 30 GODINA MLAĐOM PLESAČICOM!

Autor:

Zabava

11.04.2021

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki glumac dobio dete u 63. godini, pa zbog supruge preokrenuo život.

Foto: youtube.com/printscreen
Iskusio najveću životnu radost... Džef Goldblum

Slavni glumac Džef Goldblum poznat je po svojoj burnoj prošlosti, a smirio se tek u kasnijim godinama, kada je dobio dete u 63. godini. U početku, glumac je svoj brak sa mlađom suprugom Emili Livingston držao u tajnosti,  ali više nije mogao da krije koliko ga ona čini srećnim.

Glumac i muzičar iza sebe ima dva kratka braka iz 80-ih godina, a trideset godina mlađu plesačicu i bivšu gimnastičarku, koja se takmičila na Olimpijskim igrama, upoznao je 2011. godine. Venčali su se 2014. godine i tada je Goldblum progovorio o njihovom upoznavanju, ističuči da ga je ljubav prema Livingston celog obuzela.

 

 

- Bili smo u teretani "Equinox" na Sanset Bulevaru. Video sam je nasuprot pune dvorane i otišao sam do nje i započeo razgovor - ispričao je glumac koji se očigledno zaljubio na prvi pogled.

Supružnici su 2015. godine dobili sina Čarlija Oušna. Džef se srećnom vešću, da je u sedamdesetim godinama postao otac po prvi put,  pohvalio na Instagramu, a naročito ga je obradovala što je dete rođeno 4. jula, na američki praznik Dan nezavisnosti.

 

Inače, Džef nikada nije mislio da će imati decu što je svojevremeno otvoreno priznao.

- Nikad nisam bio posebno strastven oko očinstva i nisam to predviđao za sebe. Nemam nećake i nećakinje, nikad pre nisam video nečiji porođaj - ispričao je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading