ŽENO, SABERI SE! Poznata glumica izjavila: SRBI POSTOJE 13 GODINA I NEMAJU MANIRE!

Autor:

Zabava

04.04.2021

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elizabet Olsen puljavala je Srbe i Srbiju u jednoj američkoj emisiji.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Elizabet Olsen popljuvala je po Srbiji i Srbima...

Elizabet Olsen, popularna glumica, gostovala je u jednoj američkoj emisiji 2020. godine. Taj snimak sada je postao viralan i izaziva napade smeha širom sveta.

Naime, ova glumica je 2012. godine boravila u Srbiji, gde je snimala film, "Tereza Raken", nešto više od 4 meseca. Tada je na društvenoj mreži "Twiter" pisala da joj se Beograd jako sviđa, ali izgleda da je za osam godina ipak dosta toga zaboravila.

Zapravo nema ničeg jedinstveno srpskog, jer su oni tek oko 13 godina svoja zemlja. Oni nemaju ništa svoje, samo uzimaju od onih koji su u nekom momentu zauzeli njihovu zemlju- izjavila je glumica i dodala:

- Srbi nemaju manire, non stop pričaju.

Ove njene izjave su kod voditeljki emisije izazvale podsmeh, pa je glumica pokušala da se opravda.

Veoma je interesantno mesto. Snimali smo tamo 6 dana nedeljno i imali smo samo jedan slobodan dan. Posebno je interesantno što tamo ništa nije njihovo, jer je zemlja nastala tek pre 13 godina, oni su kombinacija svih onih koji su vladali njihovom zemljom pre toga- rekla je očigledno nemajući ideju gde je boravila. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading