BREDOV SIN SVEDOČIO PROTIV OCA ZA NASILJE: On ne želi više prezime PIT!

Autor:

Zabava

19.03.2021

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelina Džoli (45) podnela je nove dokaze protiv bivšeg supruga Breda Pita (57) o nasilju u porodici, a sada je svedočio i njihov najstariji sin.

RepublikaFoto: Tanjug/AP, prntscreen
Bred Pit i Medoks Džoli Pit

Medoks Džoli Pit (19) na novom saslušanju koje je održano, svedočio je protiv svog oca Breda. Glumica i glumac i dalje vode bitku oko starateljstva dece, a sada je Džolijeva odlučila da iskoristi novo "oružje". 

Anđelina koja koja je Breda optužćila za nasilničko ponašanje prema Medoksu kog je, navodno, glumac napao u avionu 2016. godine tokom leta, tada nije imala dokaze za to. A sada je "The Sun" potvrdio da je Anđelina popunila nove papire na sudu 12. marta ove godine i ponudila dokaz povodom navodnog nasilja u porodici, a sada je i njihovo jedino punoletno dete svedočilo protiv oca. 

RepublikaFoto: youtube.com/Entertainment Tonight
Medoks Džoli Pit

- Medoks je kao punoletna osoba već svedočio u tekućem sporu oko starateljstva i nije baš bio laskav prema Bredu - od izvora bliskog Bredu saznaje "Us Weekly".

- On ne koristi prezime Pit na svojim dokumentima, već samo Džoli, što nije legalno. Medoks želi legalno da promeni svoje prezime u Džoli, ali je Anđelina rekla da to ne podržava - dodao je izvor.

Džoli je prošlog petka podnela nove dokaze sudu u kojima Pita optužuje za porodično nasilje. U dokumetima se navodi da su glumica i njihova deca, Medoks, Paks, Zahara, Šilo i blizanci Knoks i Vivijen, spremni da ponude dokaze u prilog tvrdnjama protiv Pita.

Foto: instagram.com/angelinajolieofficial
Anđelina i deca svedoče protiv Breda

Ono što je do sada potvrđeno je da je Bred Pit oslobođen optužbi od Odeljenja za decu i porodicu u Los Anđelesu u novembru 2016. godine, nakon što su istražili navodno zlostavljanje dece. Posle navodnog incidenta između Pita i Medoksa u porodičnom privatnom avionu, zvanični razgovori obavljeni su s Pitom, Džoli i njihovo šestoro dece.

- Odeljenje za decu i porodicu iz Los Anđelesa je Breda odmah oslobodilo svih optužbi za porodično zlostavljanje. Slučaj je ostao otvoren zbog velikog opreza Odeljenja koje je stvar shvatilo vrlo ozbiljno. U skoro dve godine nadgledanih poseta, nije bilo nijednog slučaja zbog kojeg bi se oglasila zvona za uzbunu - rekao je upućeni izvor za "Us Weekly".

Izvor blizak glumcu je novi dokument Anđeline Džoli ovih dana okarakterisao kao još jedan pokušaj niskog udarca.

- Tokom poslednje četiri i po godine Anđelina je svašta tvrdila. Sve je razmotreno, ali ništa od tih tvrdnji nije potkrepljeno dokazima. I decu je već koristila kako bi povredila Breda, i ovo je više nastavak takvog ponašanja. Dodavanje dokumenata od njenog četvrtog ili petog advokata dogodilo se kako bi naštetili Bredu - rekao je izvor blizak glumcu.

RepublikaFoto: instagram.com/brangelinanews
I dalje traje spor... Anđelina i Bred

"Us Weekly" je u julu 2020. godine preneo vest da se Pit i Medoks još uvek ne viđaju, a izvor je tada rekao kako ta veza još uvek nije uspostavljena. Dodato je i da Pit ne razgovara ni s Paksom.

U oktobru 2019. godine jedan upućeni izvor je otkrio da Pit smatra da je njegov narušeni odnos s Medoksom ogroman gubitak. Međutim, njegovom sinu se to nije preterano dopalo.

Podsetimo, Anđelina Džoli je zahtev za razvod predala u septembru 2016. godine, nakon dve godine braka i 12 godina provedenih u vezi.

Par je proglašen pravno slobodnim u aprilu 2019. godine, ali postupak razvoda je još u toku, a nerešena pitanja su starateljstvo nad decom i podela imovine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading