ISPOVEST HOLIVUDSKOG GLUMCA NAKON PROMENE POLA: Nisam mogao da se pogledam, spasio sam sebi život...

Autor: Republika.rs

Zabava

17.03.2021

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresna ispovest transrodnog glumca o unutrašnjim borbama koje je vodio i osudama javnosti.

Foto: instagram.com
Glumac Eliot Pejdž

Eliot Pejdž je transrodni glumac koji je odlučio da svoj život promeni iz korena i nakon godina i godina skrivanja, pronađe svoj put ka sreći i celom svetu prizna ko je zaista. On se početkom ove godine i zvanično razveo od bivše supruge, kostimografkinje Eme Portner koja ga podržava u svemu.

-Ono što sam očekivao bila je velika podrška i ljubav, ali i ogromna količina mržnje i transfobije. To se i dogodilo - ovako je počeo svoju ispovest za magazin "Time".

https://www.instagram.com/p/CIDhS1XBRw8/

Kako je objasnio, od najranijeg detinjstva znao je da je muškarac zarobljen u telu žene:

- Osećao sam se kao dečak, hteo sam biti dečak. Pitao bih mamu da li bi to mogao postati jednog dana.Jednostavno se nikad nisam pronašao. Dugo nisam mogao pogledati ni svoju fotografiju - kaže glumac Elliot koji je za glavnu ulogu u filmu 'Juno' bio nominovan i za Oskara, zbog čega je nosio i haljine. Sve to dodatno mu je otežavalo unutrašnju borbu. 

Pejdž je prošle godine išao na operaciju promene pola i time završio proces kome se dugo nadao:

To mi je u potpunosti promenilo život. To nije bila samo operacija, to je bila promena života i njegovo spašavanje. Napokon sam uspeo da prihvatim transrodnost i dopustitim sebi da u potpunosti postanem ono što jesam - poručio je glumac u intervjuu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Djura

18.03.2021 14:34

A sad pamet u glavu i dupe uza zid