OTKRIVEN RAZLOG RASKIDA VERIDBE DŽEJ LO I ALEKSA RODRIGEZA: Javnost u šoku posle ovog saznanja!

Autor: Republika.rs

Zabava

13.03.2021

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao bomba juče je odjeknula vest da su pevačica Dženifer Lopez i legenda bejzbola Aleks Rodrigez raskinuli veridbu. Sada je otkriv i razlog ovog poteza.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleks i Dženifer

Pre samo mesec dana sve je izgledalo idilično, Dženifer i Aleks su čak biri na korak od oltara. Dva puta su pomerali venčanje zbog pandemije koronavirusa, a sada su čak i raskinuli veridbu.

Mnoge je šokirala ova vest jer su početkom godine fotografisani na romantičnom putovanju i delovalo je da su zaljubljeniji nego ikada.

Ipak, američki mediji prenose da je za krah ljubavi krivo Rodrigezovo neverstvo.  Kako piše američki Page Six, J.Lo je nedavno ispričala medijima kako je s bivšim sportistom u vreme pandemije išla na zajedničku terapiju, no ni to nije urodilo plodom.

Vest o prekidu jednog od najzvučnijih selebriti parova dolazi svega nekoliko meseci nakon što su američki tabloidi obelodanili Rodriguezovu navodnu aferu s Medison Lekroj (31), poznatoj tek pratiocima kojekakvih rijaliti formata.

- Već je i ranije bilo problema, ali skandal s Medison je kap koja je prelila čašu. Dženifer nije mogla da se nosi s tim. Odzvanjalo je kako ju Aleks vara s 20 godina mlađom zvezdicom rijalitija- napisao je  selebriti bloger Perez Hilton.

Povodom ovih navoda ni Dženifer ni Aleks se nisu oglašavali.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading