ODVRATNA SI I SRAMOTA ZA OVU ZEMLJU: Voditelj izvređao gošću jer je branila Megan Markl!

Autor:

Zabava

08.03.2021

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski voditelj Pirs Morgan sinoć je besneo na Tviteru tokom intervjua Megan Markl i Princa Harija, a nastavio je da ih vređa i tokom jutarnjeg programa koji vodi.

Foto: youtube.com/printscreen
Pirs i gošča u klinču

Pirs Morgan je u emisiji "Good Morning Britain" na televiziji ITV, jasno svima stavio do znanja da su Megan Markl i Princ Hari "pljunuli" po kraljevskoj porodicu.

- Oni su opisali kao smeće njegovog oca, njegovog oca, njegovu snaju. Pljunuli su po svemu onome što je kraljica godinama gradila i sada mi treba da verujemo da su oni saosećajni - rekao je on.

Međutim pravi haos u jutarnjem programu je nastao kada se uključila Šola Mos Šogbamimu.

Ona je aktivistkinja koja se bori protiv rasizma i mnogo joj je teško pala kada je čula da se u kraljevskoj porodici polemisalo o boji nerođenog deteta.

Pirs je ispovest Megan Markl nazvao glumom i molio filmsku akademiju da joj konačno dodele Oskara, što je izrevoltiralo gošću.

RepublikaFoto: youtube.com/CBS
Princ Hari i Megan Markl

- Ne mogu da verujem o čemu si pričao u poslednjih sat vremena. Pirs, iskreno ti kažem, ti si takam lažov i velika sramota. Ti si pljuvao ove ljude pre svega ovoga, čak i pre nego što su se venčali - rekla je ona, a potom ju je voditelj prekinuo.

- Ti pričaš loše o meni kad god se uključiš, to sada nije bitno. Drži se teme - odbrusio je Morgan.

Šola se nije zaustavila i imala oprečne komentare i na račun Kraljice Elizabete:

- Hajde da budemo realni i da ako već aplaudiramo Kraljici kada uradi nešto dobro, da otvoreno pričamo i o tome kada pogreši. Kakva je to baka, koja je bila toliko bliska sa unukom, nije iskoristila svoju svoju moć da zaštiti Harija i Megan kada su trpeli rasističke uvrede - rekla je ona, a Morgan je tada "ekspodirao":

Megan Markl

- Ovo je velika sramota što si rekla o Kraljici. Odvratna si, zar ovako pričaš o Kraljici koja ima 94 godine  i ima supruga koji leži u bolnici već četiri nedelje. Kažeš da je trebalo da učini više, a šta ćemo sa lošim ponašanjem Megan i Harija, koji su na nacionalnoj televiziji "pljunuli" po kraljevskoj porodici i nanose bol ženi, koja već dovoljno pati jer joj je suprug bolestan - rekao je Morgan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading