ŠOK! I OVA LEPOTICA DEO ORGANIZOVANE KRIMINALNE GRUPE!

Autor: Republika.rs

Zabava

16.02.2021

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preti joj robija!

RepublikaFoto: instagram.com/lauramojica
Laura Mojica

Oduvek su se lepe žene dovodile u spregu sa mafijom, a upravo slabost ovih opasnih momaka na atraktivne lepotice često ih je koštala i života jer je policija preki komunikacije sa njima dolazila do počinilaca zločina.

Mis Oahake 2018. godine Laura Mojica Romero (25) koja je pobedila na lokalnom takmičenju lepote bi mogla da se suoči sa 50 godina zatvora, ukoliko bude osuđena za krivično delo otmice.

 

 

 

Naime, ona se suočava sa potencijalnom kaznom od 50 godina koje bi migla provesti iza rešetaka zbog svoje navodne umešanosti u organizovanu kriminalnu grupu za otmice u Meksiku, piše Telegraf.rs

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Mojica (@lauumojica)

Državni tužioc u Verakruzu je 15. februara, dao izjavu kojom potvrđuje hapšenje osam osumnjičenih, uključujući i Lauru, 11. februara ove godine. U izjavi, Romero je opisana kao jedna od "osam navodnih članova kriminalne organizacije specijalizovane za otmicu".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading