NEPRISTOJNA PONUDA! Saudijski princ ponudio Kanje Vestu MILIONE ZA NOĆ SA KIM KARDAŠIJAN!

Autor: Republika.rs

Zabava

11.01.2021

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda kao Demi Mur.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kim Kardašijan i Kanje Vest

Film "Nepristojna ponuda" snimljen je davne 1993. godine i stekao je veliku popularnost širom sveta. Iako smo mislili da je sve plod mašte scenarista i reditelja, sada istu situaciju imamo i u realnom životu, a akteri priče su zvezde šoubiznisa.

 

Naime, u periodu spekulacija razvodu Kim Kardašijan i Kanje Vesta, objavljeno je i to da je bogati saudijski princ ponudio muzičaru milione za noć sa Kim.

Saudijski ministar odbrane, princ Mohamad Bin Salman, dao je kontroverznu ponudu tokom konferencije za štampu koja bi mogla da reši novčane probleme Kanjea Vesta, piše Espreso.rs

Moćni princ, koji ima procenjeno bogatstvo veće od milijardu dolara, spreman je reperu da plati 10 miliona dolara za jednu noć sa njegovom suprugom.

RepublikaFoto: youtube.com/Al Arabiya
princ Mohamed

Ne zanima me uopšte njegova muzika ili odeća”, rekao je princ Mohamad novinarima, “ali njegova supruga je blago od neprocenjive vrednosti. Rado bih platio 10 miliona dolara ili više da provedem jednu noć s njom, rekao je princ i šokirao svet.

Ni Kanje Vest ni Kim Kardašijan još nisu reagovali na ponudu, koja je već izazvala burne reakcije raznih feminističkih organizacija.

 

U intervjuu za CBS, portparolka Ženske mreže, Džejn Ostin, nazvala je ovu ponudu “uvredom za žene širom sveta”, rekavši da pokazuje kako se žene i dalje tretiraju kao predmeti u određenim delovima sveta.

Nacionalna organizacija za žene čak je pozvala na protest, koji će se održati ispred saudijske ambasade u Vašingtonu, u subotu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading