ŠOK: Glumica se testirala na koronu, pa zadobila tešku povredu oka!

Autor: Telegraf.rs

Zabava

06.01.2021

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se nikome nije desilo!

RepublikaFoto: printscreen
Hilari Daf

Glumica i pevačica Hilari Daf (33) objavila je niz fotografija i pkazala kako je njena porodica proslavila praznike, međutim svi su zapazili Hilarine oči koje su izgledale drugačije.

Hilari je inače u drugom stanju i podelila je na Instagramu fotografiju na kojoj joj je oko otečeno, ona je naglasila da je primetila promenu i da ju je bolelo.

Ona se zatim uputila u bolnicu kako bi saznala uzrok infekcije, a kako je napisala, to joj se dogodilo zbog brojnih testiranja na korona virus.

RepublikaFoto: printscreen
Hilari Daf

- Odjednom mi je oko počelo da izgleda čudno i da me boli - napisala je ona i na footgrafiji srelicom označila svoje oči, koje su zaista izgledale drugačije i neobično.

- Ispostavilo se da se to dogodilo zbog brojnih testiranja na korona virus kojima sam bila podvrgnuta na poslu, jer znate 2020. godina i tako to. Moje oko je sad dobro. Dobila sam antibiotik i prošlo je - napisala je glumica nakon što je bila u bolnici.

Strani mediji navode kako, uprkos Hilarinim tvrdnjama, Centar za sprečavanje i kontrolu bolesti nikada nije naveo infekciju oka kao posledicu korona virusa i testiranja, te su zamolili ljude da nastave da se testiraju kako bi zaštitili sebe i ostale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading