(FOTO) SRBIJA JE OBOŽAVALA OVU GLUMICU! Odgajila ju je bivša PROSTITUTKA, preuzela je porodični posao i zaljubila se u BUNTOVNIKA!

Autor: Republika.rs

Zabava

21.12.2020

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su je voleli.

RepublikaFoto: instagram.com/ortizscarlet
Ljovisna

Šarmantna venecuelanska glumica Skarlet Ortiz u Srbiji je doživela veliku popularnost krajem devedesetih godina godina kada se prikazivala serija u kojoj je ona imala naslovnu ulogu.

Reč je o zvezdi serije "Ljovisna" koja je bila veoma praćena kod nas u državi. Mnogi i danas pamte ovu lepoticu.

Radnja ove sapunice odnosila se na  mladu Ljovisnu, prelepu osamnaestogodišnjakinju, koju je odgajila Maruanta, bivša prostitutka, velika i odana prijateljica njenog dede Karučija del Rija. Nekadašnji i bivši osuđenik, a sada radnik u čeličani, unuku je predao Maruanti još kao bebu, ali joj nije otkrio da su u krvnom srodstvu. Ljovisnina majka, Resplandor del Rio, na samrti ga je zavetovala na ćutanje i brigu o devojčici. Posle dedine smrti, Ljovisna preuzima njegov posao. Radi u topionici, gde upoznaje Orinoka, mladog i buntovnog topioničara, u koga se očajnički zaljubljuje. Međutim, spletom sudbine i okolnosti, njena ljubav biće potisnuta u stranu.

Ona najpre želi da od obične radnice postane član uprave svog „carstva“. Njim, inače, upravlja Hesus Ferer, najpreduzimljiviji i najsnalažljiviji čovek u čeličani. Pritom, on je veliki Orinokov rival, ne samo u borbi za Ljovisninu ljubav, nego i po pitanju privatnih razmirica. On je, zapravo, Karoni Fuego, Orinokov brat, koji se vodeći fanatičnom ambicijom i glađu za uspehom, jednog dana odrekao porodice i svog imena.

 Skarlet je i danas u Venecueli veoma popularna i prati je veliku broj ljudi na društvenim mrežama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading