ŠOKANTNA PRIČA LEGENDARNOG MUZIČARA: Mislio sam da sam UBIO SVEŠTENIKA nakon što se NADROGIRAO kod mene u stanu!

Autor: 24sata.hr, Republika.rs

Zabava

09.12.2020

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suluda situacija!

RepublikaFoto: youtube.com/Beats 1
Ozi Ozborn

Život muzičara  Ozija Ozborna (72) prepun je živopisnih anegdota, a jednu od takvih otkrio je nedavno u inervju za brintanske medije. 

Ozijeva životna priča ispreplitana je  drogama i to je  nešto  što nikad nije krio, no zbog svog poroka umalo je, kako kaže, bio kriv i za smrt lokalnog sveštenika.

 Ispričao je kako je u frižideru imao tortu, koju je obilno 'začinio' drogom te je upozorio tadašnju suprugu Telmu  s kojom je živeo 70-ih, da je ni slučajno ne sme ponuditi gostima. No, kad se iz paba vratio u kuću zatekao je lokalnog sveštenika kako uz šoljicu čaja jede upravo komad njegove torte.

 

- On je ubrzo klonuo u kuhinji i morao sam ga izvući na vazduh. Ubacio sam ga nekako u auto i odvezao kući i otpratio do vrata. Ostavio sam ga da leži u krevetu, no onda me počela paranoja. Bio sam danima siguran da nije preživeo i da je zbog mene izgubio život. Nisam mogao spavati, halucinirao sam i zaobilazio crkvu u širokom luku - kazao je Ozi za britanski Daily Star. 

Nakon dve nedelje sreo je sveštenika i laknulo mu je kada je video da je živ. Sveštenik mu je tada rekao kako je bio bolestan, ali da je sada u redu. Muzičar mu nikada nije priznao šta se desilo. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading