ŽENA ČAKA NORISA OTROVANA INJEKCIJOM

Autor:

Zabava

07.11.2017

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga legendarnog akcionog glumca Čaka Norisa Gena Noris pretrpela je oštećenje nerava, a bračni par ubeđen je da je u pitanju trovanje kroz injekciju koju je primila pred magnetnu rezonancu, kada je proveravala reumatoidni artritis. Već četiri godine ima stravične zdravstvene probleme, zbog kojih je u jednom trenutku mislila da će umreti.

RepublikaFoto: instagram.com/chucknorris
Čak i Gena Noris

Naime, Norisovoj ženi probleme je izazvala kontrastna injekcija, koja služi za bolji pregled tokom snimanja i sadrži teški metal gadolinijum, koji pojačava kontrast tokom snimanja. Nažalost, Gena je osetila nuspojave ove injekcije, te joj je zdravlje ozbiljno narušeno od tada.

Čak sa suprugom vodi kampanju koja ima za cilj da podigne svest ljudi o tome koliko štetna može biti injekcija. Noris se u potpunosti posvetio svojoj supruzi i brizi o njoj.

- Odrekao sam se filmske karijere da bih bio koncentrisan na Genu. Moj ceo život svodi se na to da je održim u životu. Verujem da je ovaj problem bitan - rekao je Čak za američke medije.

Gena: Molila sam boga da preživim kako bih mogla da podižem svoju decu

- Nekoliko nedelja nakon injekcije smršala sam više od sedam kilograma i teško sam gutala. Morali su da me hrane kao bebu - dodala je Gena i prisetila se početka svoje borbe:

- Ležala sam u krevetu na intenzivnoj nezi pet meseci i imala konstantu negu osoblja. Čak je spavao pored mene, bodrio me i nije me napuštao ni u jednom trenutku. Molila sam boga da preživim kako bih mogla da podižem svoju decu - rekla je glumčeva supruga, koja nakon četiri godine nije vezana za krevet, ali i dalje prima razne terapije, kao i terapiju matičnim ćelijama.

Čak: Odrekao sam se filmske karijere da bih Genu održao u životu

Prošle nedelje Norisovi su sastavili tužbu protiv brojnih kompanija koje proizvode injekcije sa kontrastnim sredstvima, navodeći da je Gena otrovana gadolinijumskim kontrastom i da pati od bolesti deponovanja tog metala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading