HOLIVUDSKI GLUMAC OTKRIO UŽASNU STVAR SA KOJOM SE SUOČAVA: Nova sra*a izlaze na videlo, imam rak!

Autor: 24sedam.rs, Republika.rs

Zabava

20.10.2020

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokirao fanove.

RepublikaFoto: youtube.com/Stella Artois
Džef Bridžis

Holivudski glumac Džef Bridžis otkrio je da boluje od karcinoma limfnih žlezda, a u poruci kojom se obratio pratiocima na Tviteru, poručio je da su mu “prognoze dobre”.

Američki glumac ovom objavom rastužio je svoje fanove, ali je objasnio da u predstojećoj borbi ima optimizma. Iskrenom porukom, kojom je otkrio da ima rak, najpre se podsetio svoje uloge „Batice” iz filma Veliki Lebovski.

 

-Kako bi to Batica rekao “neka nova s*anja izlaze na vidalo”. Dijagnostikovana mi je limfoma, ali imam poverenje u odličan tim doktora – saopštio je Bridžis. Ova vrsta karcionoma je oblik raka koji napada limfne žlezde – deo organizma koji se bori protiv mikroba.

Američki glumac osvojio je Oskara za najboljeg glumca 2010. godine, za ulogu pevača alkoholičara u filmu “Ludo srce”.

Džef je poznat po brojnim ulogama, a neke sa kojima se istakao su u filmovima The Last Picture Show, The Contender i Starman,a najviše po kultnom filmu “Veliki Lebovski” koji je snimio 1998. godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading