Sve je ignorisala: Zvezda Beverli Hilsa otkrila simptome koji su ukazivali da joj se rak vratio!

Autor: Story.rs,Republika.rs

Zabava

16.10.2020

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška bitka za ozdravljenje.

RepublikaFoto: instagram.com/theshando
Šenon Doerti

Popularna holivudska glumica koja se već pet godina bori s najopakijom bolešću, ponovo je loše.

Iako je sve na trenutak izgledalo kao srećan završetak, Šenon Doerti se krajem februara obratila publici putem „Instagrama” i tom prilikom sa svima podelila lošu vest. Kancer se vratio.

 

 

- Nakon što sam se godinu dana borila, evo me nazad na starom putu. Trudim se da brinem o sebi i uživam u svakom danu. Nije uvek lako. Ima dana kad sam depresivna i lenja. Uz pomoć prijatelja uspevam - napisala je tada.

Bolest je sada u četvrtom stadijumu, a u nedavnom intervjuu za „Elle”, priznala je da je ignorisala simptom koji je tada, a da to nije ni znala, prethodio ponovnom povratku bolesti.

 

 

 

Oštra bol u leđima, često je bila prisutna, a povezivala ju je s vežbama koje je svakodnevno radila. Kada je bol postala intenzivnija, potražila je pomoć lekara…

– Više nije bilo: ‘Vežbala sam pa me malo boli. Bilo je više: ‘Bože, ovo zaista boli“ – rekla je glumica za pomenuti magazin koja je osim ove boli u leđima patila i od hroničnog umora, gubitka apetita, slaobosti i mučnine.

Sve ovo bili su simptomi povratka podmuke bolesti koj su joj lekari saopštili nakon detaljnih pregleda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading