NA INSTAGRAMU IH PRATI 2.000.000 LJUDI, A OD DANAS SE TA BROJKA DUPLIRA: Ružu, Saru, Annu i Caleta od danas gledate na RED TV-u!

Autor:

Zabava

03.10.2020

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njih četvoro zajedno imaju više od 2.000.000 pratilaca samo na Instagramu. Oni su popularni, mladi, svestrani, uspešni – a od danas su i voditelji na RED TV! Ruža Rupić, Sara Stanković, Anna Lazarević i Stefan Pavlović poznatiji kao Cale su lica RED TV-a i ova četvorka vodiće vas kroz dvočasovni jutarnji program “Ustanak”. Sve ono zbog čega ih obožavate na društvenim mrežema, sada će pokazati u drugačijem formatu, na televiziji, uz mogućnost da ih od danas kroz RED TV upozna veći broj gledalaca.

Foto: Promo foto

Ružu Rupić znate kao pevačicu, a onda se okrenula Jutjubu i Instagramu i postala influenser. Kako je kod influensera sve u brojkama, reći ćemo da Ružu na Instagramu prati blizu 400.000 ljudi, na Jujtubu 250.000 pratilaca, a da njene pesme na ovoj društvenoj mreži imaju milionske preglede. Uz sve to, voditeljski posao joj nije stran, a od danas ćete moći da je gledate u “Ustanku” na RED TV-u!

Foto: Promo foto
Tekst potpisa

Biće to jedan veoma zanimljiv program. Pre nekoliko godina sam se oprobala kao voditeljka, ali ovo mi je baš zanimljiva priča. Tu sam sa svojim kolegama, veoma je opuštena atmosfera. “Ustanak” će biti zabavnog karaktera, imaćemo mnogo gostiju, mnogo zanimljivih, mladih ljudi, iz sveta influensa, muzike, mislim da ćete se lepo zabaviti uz nas. RED TV treba da gledate zato što je nova, mlada televizija, jedina sa ovakvim sadržajem… I zato što ćemo da budemo najbolji – kaže Ruža.

Njena koleginica Sara Stanković je podjednako uspešna, a u brojevima to izgleda ovako: više od 365.000 pratilaca na Instagramu i skoro 320.000 pratilaca na Jutjubu. Ona je student, jutjuber i influenser, a sada i voditeljka na RED TV.

Foto: Promo foto

- Red TV treba gledati prvenstveno zato što će na njemu biti ljudi koje vi već volite da gledate na društvenim mrežama, ali u potpuno novom formatu. To će biti nešto sasvim novo, što do sada niste videli. Nikako se nećete pokajati ako budete uz RED TV i “Ustanak” – rekla je Sara.

Kada govorimo o Caletu, onda moramo reći da ga na Instagramu prati više od 800.000 ljudi, a na Jutjubu skoro 300.000. Kako kaže, on je na svim mogućim platformama: Instagramu, Jutjubu, Tiktoku, gde predstavlja život u Srbiji na duhovit način. Kaže da voli izazove, zbog čega je i prihvatio da bude voditelj “Ustanka” na RED TV-u.

Foto: Promo foto

- “Ustanak” će biti nešto veoma zanimljivo, nešto totalno novo i biće mi zadovoljstvo da me upoznate u drugačijem svetlu. Moj segment u emisiji je skrivena kamera, tako da ćemo videti kako će se javne ličnosti snaći pod mojim komandama. RED TV treba gledati isključivo zbog dobre zabave, mi ćemo se potruditi da vam plasiramo sve najnovije trendove, sve što je zanimljivo, aktuelno, ali u našem fazonu – poručuje Cale.

Anna Lazarević je nesvakidašnja devojka – osim što snima za Jutjub i peva, bavi se i fubalom! Ko bi rekao? Zbog zanimljvog sadržaja, Annu na Instagramu prati skoro 650.000 ljudi, dok je na Jutjubu prati gotovo 800.000 korisnika! Sa Jutjuba i Instagrama, Anna se od danas seli na RED TV.

Foto: Promo foto

- Cale i ja smo planirali da radimo neke smešne stvari zajedno, uglavnom ćemo nas dvoje biti u paru. Moj glavni segment u “Ustanku” biće da učim poznate da budu jutjuberi, mislim da će to biti presmešno – kaže Anna.

Nama se od ovih brojki zavrtelo u glavi, a vi ne propustite ovu fantastičnu četvorku u jutarnjem programu “Ustanak”, od danas na RED TV!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading