Latino lepotan je zapravo manijak: Vilijam Levi prisiljavao koleginicu na se*s!

Autor: Alo.rs

Zabava

02.10.2020

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal u Meksiku!

Foto: instagram.com/willey
Vilijam Levi

Nakon što je objavljeno da se slavni glumac Vilijam Levi razvodi, sve više gnusnih detalja o njegovim neverstvima izlazi u javnost. 

Kako navode meksički mediji, krahu dugogodišnje veze presudila je 28-godišnja Barbara Lopez, inače kćerka televizijskog producenta Rejnalda Lopeza, a jedan izvor rekao je kako se Vilijam jednom prilikom pohvalio da je suprugu prevario sa 80 žena.

Poznat je kao veliki ženskaroš, a prča se i da je bilo perioda kada je spavao sa tri različite žene nedeljno. Razne kolegice su rekle da ih je pokušao odvesti u krevet, brojne su i popustile, ali ne i 40-godišnja Žaklin Brakamontes koja mu je bila partnerka u telenoveli "Magična privlačnost".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jacky Bracamontes (@jackybrv) on Jul 17, 2020 at 7:19am PDT

- Tokom snimanja serije, Vilijam me je nagovarao da spavamo zajedno. Trudio se svim silama da me odvuče u krevet, čak mi je jednom ponudio novac u zamenu za se*s. Odbijala sam ga sa gađenjem, nisam mogla da verujem da se tako ponaša čovek koji je, navodno, u srećnoj vezi. Jedva je čekao scene gde se ljubi i nežno dodiruje sa kolegicama. Iskoristio bi priliku i radio čak pokrete koji nisu bili ni nužni. Jednom mi je šapnuo na uvo: "Nadam se da idući puta ovo nećemo morati samo da glumimo, već da ćemo zapravo voditi ljubav."- rekla je Žaklin koja je istakla kako sa Vilijamom nije ostala u najboljim odnosima nakon kraja snimanja serije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading