STIGLA TUŽBA ZA PORODICU KARDAŠIJAN: Evo ko je to uradio!

Autor: J. V.

Zabava

27.10.2017

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka plesačica i model Blek Čajna podnela je tužbu protiv porodice Kardašijan jer tvrdi da je zbog njih ukinut njen rijaliti-šou, koji je snimala sa bivšim verenikom Robom Kardašijanom, rođenim bratom Kim, Kortni i Kloi Kardašijan.

 

 

Објава коју дели Kris Jenner (@krisjenner) дана 11. Јун 2017. у 4:06 PDT

 

Plesačica smatra da ova porodica želi da je uništi, a njen advokat potvrdio je za BBC da su u tužbi navedena imena Kortni, Kim i Kloi Kardašijan, kao i mame Kris Džener.

Blek Čajna podnela je tužbu nakon razlaza sa Robom, s kojim ima i ćerku. Ona je navela da su Kardašijanovi iskoristili svoj uspeh, moć, novac i slavu da bi joj se osvetili i osramotili je, te da je zbog njih ukinut njen rijaliti.

 

Објава коју дели Blac Chyna (@blacchyna) дана 23. Окт 2017. у 2:08 PDT

 

S druge strane, Ro Kardašijan tužio je Blek Čajnu da je iskoristila njega i njegovu porodicu za novčanu korist, te da su odluku o ukidanju šoua zajednički doneli televizijski kanal E! i porodica Kardašijan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading