(FOTO) SEĆATE LI SE HOSE ARMANDA IZ “ESMERALDE”?! Danas ima 52 godine, više ne može da dobije NIJEDNU ULOGU, A OVAKO IZGLEDA!

Autor:

Zabava

22.07.2020

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj glumac je bio jedan od najpopularnijih, a serije u kojoj je glumio se sigurno sećate.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Fernando u seriji Esmeralda

Reč je o poznatom Armandu iz serije : “Esmeralda”. Ta serija je bila najpopularnija 90-ih godina. Bukvalno svi su je gledali.

Njegovo ime je Fernando Kolunga, a on je glumio pored ove serije u još mnogim. Sarađivao je sa poznatom televizijskom kućom “Televisa presenta”. Proslavio se i u mnogim serijama je bio glavni glumac.

On sada ima 52 godine, ali opet izgleda mlado. Nekako se teško naviknemo na to da vreme brzo leti. Ko bi rekao da je toliko vremena prošlo od emitovanja ove serije?

Ipak, pre godinu dana ovaj popularni glumac je prekinuo ugovor sa Televisom. Navodno, razlog tome je što je odbio sporednu ulogu u jednoj humorističkoj seriji. Verujemo da mu teško pada to što mu se s godinama smanjuje izbor uloga.

Znamo da stariji glumci retko glume glavne uloge. Naime, on se naljutio kada mu je ponuđena ta uloga, a agentkinja je još više povredila njegovu sujetu. Posvađali su se, a onda je ona uticala na to da ga više ne angažuju. Ovde možete videti kako ovaj popularni glumac danas izgleda:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading