Varala je poznatog holivudskog glumca i to javno priznala: Sada je zbog afere dobila milione

Autor:

Zabava

15.07.2020

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Džejda Pinket Smit (48), supruga poznatog holivudskog glumca Vil Smita(51), dobila je višemilionsku ponudu da bude reprezentativno lice jednog sajta za onlajn upoznavanje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džejda Pinket Smit

Prema navodima britanskog lista Miror, Džejdi Pinket  je ponuđeno 2 miliona funti i ugovor na dve godine kako za poziciju globalnog brend ambasadora na sajtu eveeda.com

Pinketova i njen suprug Vil Smit su u žižu javnosti dospeli nakon što je ona otvoreno u javnosti priznala da je varala svog supruga sa pevačem Ogustom Asinom (28). Naročito je upečatljiva bila njena ispovest o tome kako joj je ova "romantična veza" pomogla da sa svojim suprugom izgradi bezuslovnu ljubav. A pored izgradnje odonosa sa svojim mužem, sada joj je ovo priznanje donelo i veoma unosan ugovor.

Kredo sajta eveeda.com glasi "Kreiran za žene. Od žena. Za diskretne afere" i cilj im je da spoji osobe koji traže diskretnu romantičnu vezu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading