Mršava Adel ponovo usijala internet: Pevačica obukla haljinu koju nosila pre četiri godine i sada joj VISI!

Autor:

Zabava

28.06.2020

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanska pevačica Adel je pozirala u haljini koju je nosila pre četiri godine na nastupu i tako pokazala koliko je smršala.

RepublikaFoto: youtube.com/blogyoshisisland
Adel

Pevačica je 2016. godine nastupila na muzičkom festivalu "Glastonbury", a nedavno je gledala taj nastup na televiziji, pa je želela ponovo da obuče istu haljinu u kojoj je tada nastupala.

Ona je sada pokazala neverovatnu transformaciju jer je za 7 godina smršala 45 kilograma, pa je želela da se pohvali koliko je brojeva ta haljina veća na njoj.

Naime, ona je plesala po svojoj dnevnoj sobi i dobro se zabavljala, a sve je na Instagramu komentarisao i njen navodno novi dečko Skepta, koji je komentarisao da je pronašao njenu lozinku za Instagram i da je zbog toga objavio fortku, pa su obožavatelji naslutili da je te večeri možda bio sa njom, kao i da je on uslikao u haljini.

Više informacija iz rubrike zabava pročitajte ovde.

Nedavno je ova slavna pevačica šokirala sve kada je otkrila da je izgubila više od 45 kilograma. Zahvaljujući strogoj dijeti i režimu prehrane Adel je danas neprepoznatljiva, a ponosna je na svoje zategnuto telo, mršavije noge, ruke, a izgubila je i stomak.

- Prestala je da puši, pazila što pije, rešila se slatkog i prestala da jede obrađenu hranu. Odabrala je zdraviju hranu i redovno trenirala, jako naporno - izjavio je Pit Geracimo, trener s kojim je pevačica godinama vežbala.

Foto: instagram.com/printscreen
Adel

Ukoliko se pristetite njenog izgleda od pre sedam, ili čak 9 godina zaista je teško poverovati da danas izgleda ovako fenomenalno. Muzičarka je svoju neverovatnu transformaciju postigla zahvaljujući dijeti i treninzima, otkrila je nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading