Tragedija: Supruga se nije budila iz kome, poznati glumac lično isključio aparate!

Autor:

Zabava

21.06.2020

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Lijam Nison i njegova supruga, glumica Nataša Ričardson, bili su jedan od najsrećnijih parova u Holivudu.

RepublikaFoto: youtube.com/screenshot
Lijam Nison

Beskrajno su se voleli, bili poslovno uspešni, i svi su im zavideli na sreći, sve dok, posle nesreće na skijanju, Nisonova izabranica nije preminula od posledica udara glavom. To je za posledicu imalo glumčevo prepuštanje porocima, sa kojima se dugo borio.

Ova tragedija odigrala se 2009. godine. Natašina ozleda se isprva činila bezazlenom, ali su kasnije usledile snažne glavobolje, hematomi i padanje u komu. Nison ju je, nakon što je postalo izvesno da se neće probuditi, isključio sa aparata. Njen gubitak strašno ga je uzdrmao.

Pre smrti Ričardsonove, čuveni glumci godinama su bili nerazdvojni, a svoju ljubav i strast nisu uspevali da sakriju ni na crvenom tepihu i u svakoj prilici su jedno srugo gledali očarano. Dobili su dvoje dece, jednog sina 1995, a drugog već sledeće.

- Stajao sam kraj njenog kreveta i rekao joj, iako me nije čula, da je volim. Rekao sam joj: "Draga, iz ovoga se više ne vraćaš, jako si udarila glavom. Otišla si. Vraćamo te u Njujork gde ćemo skupiti prijatelje i porodicu" - ispričao je Nison, posle smrti svoje drage.

RepublikaFoto: youtube.com/screenshot
Lijam Nison

- Nataša je donirala tri svoja organa, pa trenutno održava troje ljudi u životu. Dala je srce, bubrege i jetru - otkrio je glumac, pet godina posle Natašine smrti.

Nison se proslavio akcionim filmovima, a nedavno je izjavio da baš u takvima više neće glumiti. Ovom umetnošću počeo je da se bavi sa 11 godina, ali u isto vreme je i ozbiljno trenirao boks. Bio je čak i omladinski prvak Irske u teškoj kategoriji tri godine zaredom, ali pobedila je ljubav prema glumi.

Prošle godine je, povodom predstavljanja filma "Cold Pursuit", šokirao javnost rasističkom izjavom, a zbog Nisona su tada čak i otkazali ceremoniju crvenog tepiha, kako ga novinari ne bi mogli suočiti sa pitanjima o tom incidentu. Glumac je opisao jedan davni slučaj, star gotovo 50 godina. U priči je osobu koju je tražio želeći da joj se osveti zbog silovanja njegove tadašnje devojke nazvao "crnim gadom", čime je mnoge uvredio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading