Na mestu ostala mrtva: Džip udario ćerku poznatog pevača!

Autor:

Zabava

15.06.2020

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostala mrtva na licu mesta od zadobijenih povreda, dok se lekari i dalje bore za život njenog supruga.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Tekst potpisa

Ketrin Vilijams-Daning, ćerka poznatog kantri pevača Henka Vilijamsa mlađeg (71), poginula je u saobraćajnoj nesreći u Tenesiju. Imala je samo 27 godina.

Ketrin je bila najmlađa pevačeva ćerka, a nesreća se dogodila dok je bila sa suprugom Tajlerom Daningom u automobilu. U jednom trenutku, iz još uvek nepoznatih razloga, njihov džip je prvo udario u ogradu, a potom se isprevrtao.

Mlada Ketrin je ostala mrtva na licu mesta od zadobijenih povreda, dok se lekari i dalje bore za život njenog supruga.

Sa Tajlerom se venčala 2015. godine i sa njim je imala dvoje dece: Boa (5) i Odri (2). Pre samo tri dana imala je poslednju objavu na Instagramu posvećenu pokojnoj tetki, sa slikom duge iznad njene nekadašnje kuće u Alabami, a njena objava sada je preplavljena oproštajnim porukama.

Na Instagramu je uglavnom objavljivala kako svoje, tako i porodične slike, sa suprugom i decom; 21. oktobra proslavila je 27. rođendan, a osmeh sa lica na slikama nije skidala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading